Contact

Hoe nu verder?

1. Kennismakingsgesprek

Het is natuurlijk erg belangrijk en vanzelfsprekend dat we elkaar van te voren persoonlijk zien om samen ideeën uit te wisselen en de dag te bespreken. Ondanks dat we een eigen werkwijze hanteren is er altijd ruimte voor jullie wensen! Heb je mooie foto’s gezien? Wil je drone foto’s of video’s? Bespreek het vooral met ons! Naar aanleiding van ons gesprek wordt er een passend voorstel gemaakt.

2. Vooronderzoek

Voordat de grote dag aanbreekt laten we niets aan het toeval over en zullen we van te voren de primaire en eventuele uitwijklocaties gaan bekijken, zodat we de beste plekjes in kaart kunnen brengen maar ook om bijvoorbeeld het licht te beoordelen voor de gewenste fotoreportage. Indien nodig worden er nog wat foto’s gemaakt van de omgeving ter inspiratie en als naslagwerk voor onszelf.

3. The BIG Day!

Op jullie trouwdag gaan we gescheiden op pad. De laatste uurtjes voor de ceremonie worden los van elkaar in beeld gebracht. Iets waar de ander die dag helemaal niets van mee heeft gekregen. Wanneer er ook voor een videograaf is gekozen zal deze op het juiste moment op de juiste plek zijn. Wij proberen ons werk onopvallend en zo stil mogelijk te doen, maar gaan niets uit de weg voor het perfecte plaatje.

4. Hoe lang duurt het nog?

Binnen 4 weken ontvangen jullie een sneak preview van de foto’s en/of video. Alle overige media ontvangen jullie geheel bewerkt afhankelijk van het seizoen 8 tot 12 weken na jullie trouwdag. Indien er is gekozen voor een trouwalbum zal er tevens een ontwerp worden gemaakt waar desgewenst wijzigingen aan kunnen worden doorgevoerd. Vervolgens duurt het gemiddeld 4 weken voordat het album klaar is.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

    © Copyright MarriageMemories.nl